Become a Star Real rpg |
|
| Shopping time | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Raine
| Subiect: Shopping time Lun Iun 21, 2010 3:44 pm | |
| Venisem la mall pentru cateva cumparaturi. Nu mai aveam nimic prin frigider si era timpul sa-mi reumplu rezervele. Eram in raionul cu sosuri, iar ketchupul pe care il consumam eu era ceva mai sus, asa ca m-am intins dupa el. | |
| | | Seo Jong Woo
| Subiect: Re: Shopping time Lun Iun 21, 2010 3:48 pm | |
| Mi-am amintit ca trebuia sa cumpar de la magazinul de alimente al mall-ului niste chestii. Am intrat acolo, tinand in mana un cos mic si rosu. Evdent ca ma plimbam pe acolo ca o fantoma, dar nu aveam niicun chef, plus ca nici nu eram sigur ca trebuia sa cumpar. Cand am trecut pe la raionul cu bauturi am pus un suc in cos, apoi m-am indreptat... nici eu incotro. Din cauza aiurelii si neatentiei m-am bagat destul de tare in ceva sau in cineva. | |
| | | Raine
| Subiect: Re: Shopping time Lun Iun 21, 2010 4:00 pm | |
| Era destul de sus pus ketchupul ala si a trebuit sa ma ridic ceva ca sa ajung la el. Cand l-am atins si am tras de el, am simtit cum cineva s-a bagat in mine, m-am dezechilibrat si am cazut pe jos, iar cutia de ketchup mi s-a izbit de cap si a ricosat pe jos. Ce naiba... M-am uitat la cel care intrase in mine: un pusti. Era destul de dragut. M-am ridicat de pe jos si am luat si cutia. -Ai grija pe unde mergi, i-am spus. | |
| | | Seo Jong Woo
| Subiect: Re: Shopping time Lun Iun 21, 2010 4:05 pm | |
| Mi-am dat seama ca m-am bagat in cineva destul de tarziu. Tipul in care ma bagasem a cazut, iar o sticla de ketchup i-a cazut in capp. Mi-a venit sa rad, dar m-am abtinut, punandu-mi mana la gura. Atunci am simtit ceva lichid la mine pe deget, dar inainte sa ma uit l-am auzit pe tip: -Ai grija pe unde mergi. Mi-am ridicat privirea spre el, apoi mi-am luat mana de la gura ca sa zambesc, dar fara sa bag de seama ca imi curgea sange din nas. -Imi pare rau/ | |
| | | Raine
| Subiect: Re: Shopping time Lun Iun 21, 2010 4:15 pm | |
| Si-a pus mana la gura, probabil il amuzase felul in care cazusem eu. Mda, evident... Totusi, cand si-a luat mana de la gura, am observat ca ii curgea sange din nas. -Imi pare rau..., a spus. M-am uitat putin ingrijorat la el, am pus cutia de ketchup undeva pe alt raft si am revenit cu privirea catre el. -Iti curge sange din nas, i-am spus si i-am atins barbia, astfel incat sa ii las capul pe spate. | |
| | | Seo Jong Woo
| Subiect: Re: Shopping time Lun Iun 21, 2010 4:19 pm | |
| Am observat ca se uita ingrijorat la mine. A pus ketchupul pe un al raft, apoi s-a intors din nou cu fata spre mine. Nu intelegeam de ce era asa de ingrijorat. Nu aveam sa-i fur banii sau chestii de genul. -Iti curge sange din nas, mi-a spus, apoi mi-a atins barbia pentru a-mi lasa capul pe spate. -Aaa... E cea normal la mine. Am inceput sa caut prin buzunare niste servetele. Cand le-am gasit, am scos unul din pachet si l-am pus la nas. -Multumesc, am zambit rusinat. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Shopping time | |
| |
| | | | Shopping time | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|